login
Inicia sessió

register
Registra't

Més a prop de la "A"

Viatge d'hivern

És el tercer llibre que llegeixo d'en Jaume Cabré i, definitivament, em temo que com a lector n'estic enamorat. És a dir, que en llegiré més. En aquest llibre, ens regala catorze petits contes en aparença independents, però que poc a poc es van lligant els uns amb els altres d'una manera inextricable, amb personatges que es repeteixen, que viuen situacions properes o que d'una manera tangencial entren en contacte d'un relat a l'altre, o que llegeixen un mateix llibre, o que estan units per una música. El viatge d'hivern, el musical de Shubert o el literari de diversos autors, apareix com un element destacat.

Cadascun d'aquests relats és una petita perla i es pot llegir de manera completament independent. Ara bé, jo recomano llegir-los sense gaire repòs entre ells, per tenir-los frescos en la memòria i poder gaudir en tota la seva dimensió de les connexions subtils que tenen.

Comentaris (2)05-03-2011 13:47:14llibres

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 05-03-2011 18:13:15

No és cap musical com els que podem entendre avui dia, és un cicle de poemes seguits, concretament de 24. Winterreise.
Preciós!

gripaublaugripaublau blog, 07-03-2011 09:47:38

Em referia a un "viatge musical". Winterreise. Així és com es diu també l'últim relat del recull, i un dels escenaris és la tomba de Shubert.

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: