login
Inicia sessió

register
Registra't

Més a prop de la "A"

Setmana del Llibre en Català

He passat per la Setmana del Llibre en Català, que enguany té un format diferent com ja havia llegit a la premsa. I, la veritat, a mi m'agradava més el format antic, el d'abans: una sola carpa amb un gran fons de llibres classificats per gèneres, per contra de la quinzena de paradetes que han posat ara. La raó: amb l'altre format podia triar i remenar, voltar per tota la carpa mirant i decidint tranquil·lament el que em podia interessar, i la varietat per triar era més àmplia. Ara, cada paradeta és un espai més reduït on no hi ha tantes coses per tafanejar, i localitzar segons quins llibres és força més complicat. Per posar un exemple, potser a set o vuit parades s'hi podia trobar llibre nou d'en Jaume Cabré, però per buscar els seus llibres anteriors no sabies cap on anar. Algunes parades sí que han tret fons de llibreria o material especialitzat enlloc de les novetats, i els felicito, però en la meva opinió pel que fa als continguts més essecials (els llibres) la Setmana d'enguany ha perdut força qualitat.

Com a mostra, el resultat: l'any passat em vaig emportar a casa uns deu llibres, i me'n vaig deixar quatre o cinc a l'estacada per no carregar més. Enguany només me n'he quedat un parell, i un de tercer que em volia endur el vaig deixar estar perquè no hi va haver manera de retrobar la parada on l'havia localitzat i vaig decidir que ja el buscaré per les llibreries.

Comentaris (1)15-09-2011 18:29:41coses que penso, coses que veig

ninona, 15-09-2011 18:59:30

Totalment d'acord. Justament aquest matí comentàvem el mateix amb un company de feina i ens preguntàvem a qui queixar-nos per tal que els propers anys tornin al format antic.

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: