login
Inicia sessió

register
Registra't

Més a prop de la "A"

Reflexions d'un vell centenari

Amb la seva edat sembla evident que no podem esperar tenir a la vora en Moisès Broggi gaire temps més, i més ara que ha saltat la notícia de que és a l'hospital. Que un home hagi superat la centúria amb el cap ben clar i ganes d'explicar-nos-ho és un luxe i trobo que val la pena, i molt, de llegir-lo. Diu les coses d'una manera clara, concisa i transparent. S'hi pot estar més o menys d'acord, però és indiscutiblement una lectura molt enriquidora. Ens parla de moltes coses: de política i d'organització del món, de Catalunya, òbviament de medecina i del món de la sanitat, de drogues (m'ha agradat especialment el seu enfocament d'aquest tema), i de la vida i de la mort. Penso que és trist que hi hagi hagut una polèmica sobre ell en aquesta campanya electoral, perquè a hores d'ara algú com ell hauria d'estar per sobre de tot això. Jo us recomano que el llegiu pensant més en l'home que en la política.

Comentaris (1)12-11-2011 10:42:35llibres

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 12-11-2011 14:41:42

Jo em vaig llegir Memòries d'un cirurgià. Allà s'aprenen moltes coses. Història, medicina, humanitats... sembla que aquest llibre prometi igual que els que em vaig llegir d'ell.
La "polèmica" ha estat perquè se n'ha volgut treure suc des d'ERC de la seva persona i influència. ERC no va anar a la mani del 9 de juliol, només algunes personalitats a títol individual. ERC no apostarà mai per la Independència mentre hi hagi poltrones.
Estic desenganyada.
No votaré ningú.
I em sap greu pel doctor Borggi. Ara, ja ha sortit de l'Hospital.

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: