login
Inicia sessió

register
Registra't

Més a prop de la "A"

La princesa de gel - Els crits del passat

Bé, és un fet que darrerament tinc interès en llegir novel·la negra de tant en tant. Pura distracció, sí. També plaer. El meu darrer descobriment és aquesta autora sueca amb unes històries molt ben travades i uns personatges que m'estan agradant força. Són lectures que he fet en pocs dies i robant algunes hores de son, cosa que avui dia no és massa habitual en les meves lectures. També inclou un sentit de l'humor força agradable que es manifesta en situacions una mica absurdes, sobretot en els moments en què els protagonistes viuen els seus moments d'intimitat.

Ara faig una petita pausa i em dedico a altres lectures, però ben segur que sense trigar massa continuaré amb els dos llibres següents que ja s'han publicat i amb els que vagin sortint. Regalar-se estones de plaer com les que brinden la lectura d'aquests llibres hauria de ser obligatori.

En aquest cas, haig de dir que en la tria d'aquestes lectures de bon començament també hi va influir el fet de que són títols disponibles en format electrònic. Pel que he experimentat fins ara, els lectors electrònics són una bona eina de lectura, no cansen la vista i són ideals pels viatges per l'estalvi de pes i de volum.

Comentaris (2)16-04-2011 11:32:34llibres

aradigueuaradigueu, 16-04-2011 20:20:04

Hola. Abans de res, donar-te les gràcies per la teva ajuda repetida, - dues o tres vegades per el tema dels vídeos-. La veritat és que m'ha costat entendre-ho. També és cert que sempre, tant en vídeos, música o qualsevol programa ho he fet sempre a través del codi que ja porten inclosos, i a més, pots posar-li las mides que vulguis i és molt més fácil.
En quan a la lectura dels llibres electrònics, veig que cada vegades son més els lectors que ho fan servir. Jo he fet la prova i si que és veritat que es fàcil de llegir, i no cansen. No és el meu cas, però la persona que està acostumada al llibre de paper, ho te difícil, és el tacte, el passar la pàgina, el tenir-lo entre les mans ....
Però si, a no trigar això s'imposa, a més sumes el preu dels llibres i veuràs que val la pena, hi ha més no ocupa lloc a casa.
La novel•la negra no em crida l'atenció, però si que m'he fixat en la biblioteca que hi ha molte gent que demana obres d'aquest gènere. Això últim que dius m'ha agradat:
“ Regalar-se una estona de plaer com els que ofereixin la lectura d'aquests llibres hauria de ser obligatori”
Una abraçada.

gripaublaugripaublau blog, 17-04-2011 17:55:29

Què vols que et digui, a mi això de que estem tant acostumats al tacte de passar pàgina, a l'olor dels llibres... potser sí que hi hagi algun cas, però em sembla d'un misticisme que no toca gaire de peus a terra. A mi acostumar-me a llegir amb el lector electrònic no em va costar ni cinc minuts. I quan compro llibres ho faig perquè em semblen interessants, mai no he comprat un llibre per la seva olor o pel tacte de les seves pàgines al passar-les. Cosa que no vol dir que deixi de llegir en paper, ni de bon tros, de fet ara mateix ho estic fent. Salutacions.

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: