login
Inicia sessió

register
Registra't

Més a prop de la "A"

Dutxa matinal

M'he llevat una mica justet de temps. Com que la meva germana és a la dutxa, penso en dutxar-me al lavabo petit. Cal apartar les coses de neteja que hi té la mare, perquè aquella dutxa, de fet, no la fem servir mai. Em dóna permís per fer-ho i, tot i que segueix sent un espai ajustat, m'hi faig un lloc. Aleshores me n'adono que aquí no tinc ni sabó ni tovallola, i me'n torno corrents al meu armari a buscar-ne una, i com que ara mateix no en trobo d'altra agafo la de la platja, i el potet de gel de bany dels viatges. Em preocupa que aquest lavabo és al costat de l'habitació de l'altra germana, que té el son fluix i s'enfada si es desperta amb sorolls matinals, però ara veig que ja s'ha llevat. Cap problema, doncs. Quan em vaig a ficar a la dutxa, dono una puntada de peu involuntària a una galleda i en cau un líquid groc que s'escampa. M'he de posar a recollir-lo amb el fregall mentre m'aparto com puc per evitar de trepitjar-lo (ja vaig descalç), perquè tinc por que no sigui tòxic o corrosiu. Ja faig tard, com sempre.

Nota: és un tema recorrent dels meus somnis, des de fa molts anys. Coses senzilles que no acabo de fer per un encadenament de foteses que em tenallen com una mena de paràlisi. Voldrà dir alguna cosa?


Foto: Sbrimbillina via photopin cc

Comentaris (2)12-03-2012 20:00:23somnis

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 12-03-2012 22:36:59

Això també és una maledicció. Vols que en col·leccionem?

gripaublaugripaublau blog, 13-03-2012 18:27:04

No, no vull col·leccionar malediccions de cap de les maneres. Tal com vénen, que se'n vagin. I en aquest cas penso que no n'hi ha per tant: són somnis estranys, però no terribles.

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: