login
Inicia sessió

register
Registra't

Més a prop de la "A"

Adéu al bícing

Me'n vaig fer ja fa uns quants anys, quan feia ben poc que m'havia instal·lat a Barcelona. No acabava de quadrar amb les meves necessitats de desplaçament, però m'agradava i tenia moments bons per a fer-lo servir. De tant en tant em feia propòsits de fer-ne un ús més continuat, i no em duraven gaire. Me'n recordo que de bon començament era bastant desastrós: gairebé sempre que volia fer un trajecte, havia d'esperar al segon a al tercer intent per tenir una bicicleta en condicions. Després va millorar, i ara fa temps que de bicicletes defectuoses no me'n trobava gaires. Però d'avinenteses per fer-les servir, també en tenia cada vegada menys. Al final he acceptat la veritat. No ho faig servir, doncs adéu.

El discurs oficial es vanta de que Barcelona és una ciutat força adequada per anar amb bicicleta. En algunes zones, potser sí. en general diria que no, encara que sí que està millor que anys enrere. Per a les meves circumstàncies particulars, gens.

Comentaris (3)25-02-2013 19:55:07coses que passen

miquelpubillgarcia, 25-02-2013 20:10:13

primer cal fer cultura de bicicleta per a tothom. devant de casa,hi ha una parada se bus,i quan baixes et quedes al carril de bici

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 25-02-2013 22:34:12

diguem-ne copy, queda millor.

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: