login
Inicia sessió

register
Registra't

Més a prop de la "A"

Obsessió amb l'ordinador apagat

Estic en una sala similar a la d'un antic lloc de treball. M'he assegut a la taula que hi ha de cara a la finestra, d'esquena a l'ordinador, que gairebé a migdia encara no he encès.
Entra la secretària del director. És l'hora de la dinàmica comuna, que consisteix en cantar una cançó de tipus “missaire jove” entre tots. La veritat, som pocs i musicalment fem pena. Jo procuro anar seguint la lletra i que ningú no es fixi en mi, sobretot no vull que ni ella ni cap dels seus acòlits s'adonin de que ni he encès l'ordinador ni he fet res.
Migdia. Sortim corrents a dinar, uns minuts abans de l'hora. Els que també dinen de carmanyola l'agafen i surten a tota bufa, jo m'he d'espavilar pe mirar de no perdre'ls de vista i poder dinar amb companyia. No tinc temps ni d'engegar l'ordinador abans de marxar com pretenia perquè es quedi encès a l'hora del descans.

Comentaris (0)04-01-2011 18:11:05somnis

Sense calamarsa

Fa fred, però no sembla que n'hi hagi per tant. No hi ha hagut cap gran glaçada, ni tampoc cap pedregada. Què pot haver passat? Per alguna raó que se m'escapa, algú va omplir aquest jardinet de gel. No tinc ni idea de si tenien alguna funció que ignoro completament o si va ser alguna mena de descàrrega clandestina, però així encara li veig menys el sentit. El sol del migdia, en un parell de dies, ha fet el seu fet i pràcticament n'ha esborrat del tot el rastre.

Comentaris (2)03-01-2011 18:24:07coses que veig

Pinzellades de jo

Vergonyós per davant,
desvergonyit per darrere.
Introvertit o capficat,
qui sap,
potser un xic despistat.
Formal, potser, de primeres,
i amb un punt esbojarrat
que pot, si no te l'esperes,
deixar-te ben esborronat.
Lletraferit discret
amb un toc de distret,
de tarannà poc xerraire,
i si vull fer de cantaire
és a la intimitat i enlloc més.
De seny, potser un xic massa
i de rauxa un xic me'n manca,
per equilibar-los a tots dos,
tinc molt bona eina en l'humor.
En la vida he anat triant
però no sempre encertant,
i no perdo l'esperança:
puc gastar-me més d'un sou
buscant escomençar de nou
amb il·lusió i cap recança.

Comentaris (0)02-01-2011 11:04:26poesia

Bon dia i bon any!!!

Bon dia i bon any!!!

Des d'ara aniré penjant les meves cosetes per aquí. El resultat encara no tinc gaire clar quin serà, anirà creixent i prenent forma pròpia. Espero que us agradi!

Ah, també obro un altre espai per recollir els haikus que vagi publicant aquí i d'altres més antics, publicats o no: La fulla al vent

Comentaris (2)01-01-2011 11:51:49coses que passen

Pàgines: 12345636  <>